2000 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, Trakya Üniversitesi Farmakoloji AD’da bir yıl öğretim görevlisi olarak çalışmış, Psikiyatri Uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 2008 yılında tamamlamıştır.
Çalışmaları genel psikiyatrinin temel alanları olan anksiyete bozuklukları, duygudurum bozuklukları ve psikotik bozukluklar dışında; ruhsal travma, cinsel işlev bozuklukları, kadın ruh sağlığı ve adli psikiyatri alanlarında, destekleyici psikoterapi üzerinde yoğunlaşmaktadır.
Çok sayıda bilimsel kongrede sunum ve bildirisi, makaleleri, kitap bölümleri ve editörleri içinde yer aldığı Adli Psikiyatri Kılavuzu ve Psikiyatride Rapor Yazma Kılavuzu adlı iki kitap bulunmaktadır.
2008-2010 yılları arasında Nevşehir Devlet Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğünü yerine getirmiştir.
2010-2017 yılları arasında Balıkesir Devlet Hastanesi’nde çalışmıştır.
Balıkesir Devlet Hastanesi’ndeki TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) ve eş zamanlı olarak ŞÖNİM (Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi) bünyesindeki kadın sığınma evlerinde de görev yapmıştır.
2017-2021 yılları arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak Adli Psikiyatri ve AMATEM Kliniklerinde ağırlıklı olarak çalışmıştır.2020 yılında doçent ünvanını almaya hak kazanmıştır.
2021 yılından itibaren İstanbul’da serbest hekim olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda İstanbul Gedik Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde öğretim üyesidir.
İstanbul Tabip Odası (İTO), Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) ve Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) üyesidir.
2020-2021 arasında Bolu-Düzce Tabip Odası yönetiminde yer almıştır.
Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kadın Hekimlik ve Kadın Sağlığı Komisyonu’nda çalışmaktadır. Türkiye Psikiyatri Derneği’nin (TPD) Balıkesir Şubesi kurucularındandır.
TPD Cinsel Şiddeti Önleme ve Cinsiyet Eşitliğini Destekleme Birimi ve Psikiyatride Güncel Dergisi Yayın Kurulu üyesi ve TPD Adli Psikiyatri Birimi koordinatörlerindendir.
TPD Adli Psikiyatri, Kadın Ruh Sağlığı, Ruhsal Travma ve Afet Psikiyatrisi, İnsan Hakları ve Etik Çalışma Birimlerinde aktif olarak görev almaktadır.